Concert pascal
MOPAN Suceava

În timp ce mersul la psiholog rămâne în continuare un subiect tabu în rândul românilor, Adela Popescu mărturisește că pentru ea a fost cea mai bună decizie atunci când s-a confruntat cu probleme și i-a fost afectată viața. Prezentatoarea TV a apelat de mai multe ori la ajutorul specialiștilor.

Adela Popescu este mama a trei băieți minunați: Alexandru, Andrei și Adrian. Este, de asemenea, soție și femeie de succes, și iată că atribuțiile ei sunt multe. Totuși, în timpul creșterii celor mici, vedeta a mărturisit că doar cu ajutorul terapiei a reușit să rezolve o problemă care o viza pe ea și pe unul dintre băieți, potrivit click.ro. De asemenea, nu a ezitat în a le oferi câteva sfaturi tuturor mămicilor.

„Am făcut câteva ședințe de psihosomatică. Eram foarte preocupată de faptul că unul dintre fiii mei avea un tic legat de guriță. Încercam să-mi dau seama și bănuiam că are legătură cu niște lucruri pe care nu le spune. Niște lucruri pe care voia să le spună, dar, din diferite motive, nu o făcea. Încercam să-mi dau seama dacă eram eu de vină. Atunci, doamna respectivă mi-a spus care este o legătura între problemele copiilor și problemele mamei. Că, dacă mamele își descoperă problemele, copiii nu le vor mai avea. Am făcut atunci vreo două ședințe care au durat câte două ore și după patru ore copilul nu a mai avut tic. Că a fost o coincidență sau nu, s-a întâmplat. Acum nu ezit. Dacă vreodată aș simți că nu pot să dorm, că mi se pare că viața e urâtă, diverse lucruri, nu aș ezita să apelez la psihoterapie.”, a mărturisit Adela Popescu, într-un interviu unica.ro, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/adela-popescu-pe-mana-psihologului-sotia-lui-2302760.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava