Concert Pascal

Adele a angajat, potrivit presei de peste ocean, un doctor care să o protejeze de membrii bolnavi ai echipei cu care se află în turneu.

Cântăreaţa britanică s-a confruntat cu o răceală puternică timp de mai multe săptămâni, în timpul turneului ‘Adele Live’, motiv pentru care a fost nevoită chiar să îşi anuleze două show-uri. După două săptămâni de pauză, în care s-a tratat, Adele a reluat turneul şi a hotărât să evite orice contact cu persoane răcite, astfel că şi-a angajat un doctor care să-i consulte colegii o dată pe săptămână.

În timpul primului concert susţinut după pauza de odihnă, în Michigan, îndrăgita artistă şi-a exprimat regretul că a anulat cele două show-uri şi a dat detalii despre noile măsuri luate. Ea spus, potrivit contactmusic.com: “Am fost nevoită să anulez câteva show-uri şi, sincer să vă spun, nu m-am mai simţit atât de devastată în viaţa mea. Avem acum un doctor care vine o dată pe săptămână şi care, după ce controlează pe fiecare membru al echipei în parte, dă o insignă celor care sunt sănătoşi. Aşa că, dacă au insignă, pot merge să-i ating ori să le vorbesc. Dacă nu au insignă, carantină scrie pe ei.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava