MOPAN Suceava

Adele a angajat, potrivit presei de peste ocean, un doctor care să o protejeze de membrii bolnavi ai echipei cu care se află în turneu.

Cântăreaţa britanică s-a confruntat cu o răceală puternică timp de mai multe săptămâni, în timpul turneului ‘Adele Live’, motiv pentru care a fost nevoită chiar să îşi anuleze două show-uri. După două săptămâni de pauză, în care s-a tratat, Adele a reluat turneul şi a hotărât să evite orice contact cu persoane răcite, astfel că şi-a angajat un doctor care să-i consulte colegii o dată pe săptămână.

În timpul primului concert susţinut după pauza de odihnă, în Michigan, îndrăgita artistă şi-a exprimat regretul că a anulat cele două show-uri şi a dat detalii despre noile măsuri luate. Ea spus, potrivit contactmusic.com: “Am fost nevoită să anulez câteva show-uri şi, sincer să vă spun, nu m-am mai simţit atât de devastată în viaţa mea. Avem acum un doctor care vine o dată pe săptămână şi care, după ce controlează pe fiecare membru al echipei în parte, dă o insignă celor care sunt sănătoşi. Aşa că, dacă au insignă, pot merge să-i ating ori să le vorbesc. Dacă nu au insignă, carantină scrie pe ei.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava