Adele și-a îndeplinit anul acesta un vis din copilărie și a cântat, în calitate de headliner, pe scena celui mai mare festival din Marea Britanie, Glastonbury. Artista britanică a fost cap de afiș, peste 150.000 de fani venind să-i urmărească show-ul. În timpul concertelor susţinute pe scena festivalului, faimoasa cântăreaţă a înjurat nu mai puţin de 33 de ori, potrivit contactmusic.com.

Este celelebră atât pentru faptul că are un limbaj ‘colorat’, cât şi pentru vocea sa de milioane, dar Adele a promis că va încerca “să se lase de înjurat”.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, vedeta a vorbit despre cum a fost la Glastonbury. Adele a declarat, conform sursei citate: “Am reuşit să înjur de 33 de ori, 33. Nu sunt matematician, nici măcar nu am trecut examenele la această materie, dar asta înseamnă că am vorbit urât o dată la două minute, corect? Încerc să mă las de înjurat, măcar să o las mai moale cu asta.”

Pentru a-şi explica modul de a vorbi, Adele a spus, simplu: “Sunt britanică.” Ea a adăugat: “Văd că sunt mame aici, aşa că iertaţi-mă. Dar să ştiţi, nu spun cu răutate nimic.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava