Concert pascal
MOPAN Suceava

ADDA și partenerul său de viață, Cătălin Rizea, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Sunt de aproape un deceniu împreună, iar pe 30 iulie, au împlinit 7 ani de căsnicie, notează click.ro. Sunt o familie împlinită cu un băiețel minunat, însă numai sufletul vedetei știe prin ce fost nevoită să treacă de-a lungul timpului.

Despre ei s-a scris și comentat foarte mult, mai ales după participarea în emisiunea „Asia Express”. În timp ce unii fani au considerat-o prea autoritară, alții au fost de părere că cei doi formează un cuplu superb. Ei bine, într-un interviu exclusiv pentru VIVA!, artista a mărturisit cum se înțelege cu Cătălin după 7 ani de căsnicie.

„Noi am fost așa de când ne-am cunoscut și la fel suntem și acum. Funcționăm pe autoironie, glume și înțepături. Cred că altfel n-am putea. Știm să fim și foarte tandri și suntem lipicioși, pupăcioși și iubăreți. Ne încurajăm unul pe celălalt și suntem echipă în tot și toate. Ne respectăm și ne ajutăm. Ne și certăm cu foc, ca să ne împăcăm cu și mai mare foc. Până la urmă, oamenii nu stau cu noi în casă și nu ar trebui să dăm importanță vorbelor. Atât bune, cât și rele. Dragostea noastră ne aparține și, dacă suntem fericiți, asta e tot ce contează”, a spus ADDA pentru VIVA, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/adevarul-despre-relatia-dintre-adda-si-catalin-2292735.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava