Concert pascal
MOPAN Suceava

Florin Ristei (35 de ani), una dintre cele mai apreciate vedete din România, a vorbit public despre concurenții și ispitele de la „Insula iubirii” din acest sezon. Artistul este de părere că în emisiunea de la Antena 1 au ajuns să se promoveze un anumit tip de persoane care nu reprezintă un model pentru societate, notează click.ro.

„Nu vreau să fiu interpretat altfel decât o zic, dar mi se pare că în emisiunea asta și în alte reality-show-uri sau experimente sociale ne sunt prezentate anumite situații sau persoane și nu este prezentată fals vreau să zic… deci, ne este prezentată degradarea statutului femeii în relație cu bărbatul. Nu generalizez, că poate nu este un eșantion reprezentativ ăsta de la Insulă, pentru toate femeile din România, însă opt din zece ispite au făcut sau fac videochat și două din cinci concurente la fel. Ceea ce este un procent uriaș! În plus două din cinci concurente au venit la emisiune cu bărbați care le-au înșelat înainte. Întrebarea mea este ce facem? Vine ceva, încercăm să facem ceva? Pentru că nu sunt bune exemplele astea la televizor”, a spus Florin Ristei, conform sursei citate.

Prezentatorul de la Antena 1 a vorbit și despre scandalul în care a fost implicat artistul – Gheboasă. Asta după participarea sa la “Untold” unde a cântat o piesă cu versuri indecende.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/florin-ristei-opinie-dura-despre-insula-iubirii-2292576.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava