Concert pascal
MOPAN Suceava

Administratorul public al județului, Irina Vasilciuc, a trimis un drept la replică vizavis de ironiile făcute de PSD Suceava la adresa axialului Suceava-Dolhasca.

”Referitor la articol apărut din partea unui subprefect de Suceava doresc să dau câteva explicații opiniei publice:

1. Până nu demult eram criticați de ce nu încep lucrările, acum că au început de ce au început!?

2. Reamintim că oprirea lucrărilor pe drumul Axial Suceava – Iași a fost decisă unilateral de constructor anul trecut în luna februarie.

3.  Oricine era obligat să procedeze cum am procedat noi, adică inventarierea a ceea ce s-a lucrat și scoaterea din nou a licitației a lucrărilor (toate aceste lucruri sau făcut ca la carte, pe 24 aprilie 2023 au fost desemnați constructorii, iar astăzi pe 3 mai s-a semnat ordinul de începere a lucrărilor. 𝐑𝐞𝐩𝐞𝐭𝐨𝐫𝐢𝐜𝐢𝐧𝐞 𝐚𝐫 𝐟𝐢 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐢̂𝐧 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐞𝐫𝐚 𝐨𝐛𝐥𝐢𝐠𝐚𝐭 𝐬𝐚̆ 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐞𝐭𝐚𝐩𝐞 𝐜𝐡𝐢𝐚𝐫 𝐝𝐚𝐜𝐚̆ 𝐚𝐬𝐭𝐚 𝐢̂𝐧𝐬𝐞𝐚𝐦𝐧𝐚̆𝐢̂𝐧𝐭𝐚̂𝐫𝐳𝐢𝐞𝐫𝐢. Cine face atacuri a început prea repede campania electorală, dar noi ne vedem de treabă.

4. Nu există nici un pericol de returnare a banilor europeni, iar calendarul propus ne asigură faptul că ne încadrăm în toate termenele contractuale și legale. Îmi pun o întrebare, oare un partener, un aliat adevărat se bucură când deblochezi niște lucrări sau când rămân blocate în speranța că va câștiga el electoral?

Noi suntem hotărâți indiferent de atacuri să ne ținem de proiecte, să le finalizăm pe cele existente și să începem altele noi (𝘃𝗼𝗿 𝗳𝗶 𝘀𝘂𝗿𝗽𝗿𝗶𝘇𝗲)”.

Administratorul public al județului, Irina Vasilciuc, despre ironiile PSD Suceava la adresa axialului: ”Vor fi surprize”, 5.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava