Concert pascal
MOPAN Suceava

Două actrițe îndrăgite ale teatrului și filmului românesc au ajuns la un conflict deschis din cauza banilor. În decembrie 2015, Aimée Iacobescu (69 de ani) i-a împrumutat Cezarie Dafinescu (67 de ani) 2.000 de lei, sumă pe care o păstra pentru operația de cataractă a mamei sale, programată la începutul acestui an, potrivit click.ro.

„Datorită admiratorilor mei care îmi sunt mereu alături, am reuşit să-mi plătesc datoriile şi voi putea să trec această iarnă fără probleme. Pentru operaţia de cataractă a mamei mele am pus deoparte 2.000 de lei. După ce am declarat câţi bani s-au strâns din donaţii, pe 10 decembrie, m-a sunat Cezara să-mi ceară 2.000 de lei… A specificat «cu împrumut, până pe 15». Am crezut că până pe 15 decembrie, când luăm pensia, dar a vrut până pe 15 ianuarie (2016 – n.r.). Şi i-am dat. A venit, a luat banii şi dusă a fost. Mama a fost martoră. Nu m-am gândit nicio secundă să facem o hârtie de mână, că doar ne cunoaştem de atâta vreme. De atunci Cezara n-a mai dat niciun semn. Am tot sunat-o, dar nu-mi răspunde. I-am trimis şi un mesaj la care nu a răspuns… Eu, acum, ce fac cu mama, cum o mai operez dacă nu mai am bani?!”, a declarat  Aimée Iacobescu, pentru ziarul Ring, conform sursei citate.

Citește articolul complet și vezi ce a declarat și Cezara Dafinescu, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/aimee-iacobescu-scandal-monstru-cu-cezara-dafinescu-din-cauza-banilor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava