Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Ion Lungu a aprins luni seara, pentru al unsprezecelea an consecutiv, luminile din bradul de Crăciun din centrul Sucevei. La fel ca şi anul trecut, Ion Lungu a fost ajutat de nepotul său, Patrick. Lungu i-a îndemnat pe suceveni să numere împreună cu el de la 10 la zero, iar la finalul numărătorii a apăsat butonul care a aprins luminile în bradul înalt de 13 metri amplasat pe esplanada Casei de Cultură din Suceava. „În primul rând un sincer La Mulţi Ani cu ocazia Zilei Naţionale! Astăzi este o zi deosebită pentru noi românii şi vreau să transmist acest sentiment de respect faţă de suceveni”, a spus Ion Lungu după ce a aprins luminile în bradul de Cărciun.

Ion Lungu a mai adăugat că a încercat şi anul acesta să orneze oraşul de Cărciun în-trun mod cât mai frumos, şi i-a îndemnat pe suceveni să participe la evenimentele care vor fi organizate pe toată perioada lunii decembrie. „Potrivit tradiţiei, la Suceava, pentru al unsprezecelea an consecutiv am aprins luminile în bradul de Crăciun şi am dat starul aprinderii oficiale a luminilor ornamentale din oraşul nostru. Am încercat şi în acest an să avem un oraş cât mai frumos, şi sper că în mare parte am reuşit. Am mai achiziţionat ornamente noi pe care le-am pus în zona centrală, iar pe celelalte le-am redistribuit în alte zone din oraş. Şi în acest an, pentru al doilea an consecutiv, am avut un ajutor de nădejde, nepotul meu Patrick, care m-a ajutat să aprind luminile în bradul de Crăciun. Eu sper ca sucevenii să se simtă cât mai bine, pentru că avem evenimente pe tot parcursul lunii decembrie. Începând cu data de 6 decembrie avem Târgul de Crăciun, iar undeva pe 15 decembrie vom acorda copiilor care au fost cuminţi 5000 de cadouri. Şi nu în ultimul rând vom organiza şi anul acesta revelionul în aer liber la Iulius Mall”, a spus Ion Lungu.

Primarul Sucevei a mai precizat că fiind bunic, în preajma sărbătorilor de iarnă va sta cu nepoţelul, „şi sper să-mi încarc bateriile”.

La aprinderea luminilor din brad au fost prezenţi câteva mii de suceveni, care după acest moment au rămas să asiste la concertul susţinut de trupa Hara.

Ajutat de nepotul său, primarul Ion Lungu a aprins luminile din bradul de Crăciun din centrul Sucevei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava