Concert pascal
MOPAN Suceava

Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, este determinată să revină în forță în atenția fanilor datorită noului album, pe care l-a lansat joi, 5 mai. Artista a ales o modalitate inedită de a promova noile piese, potrivit click.ro.

Alexandra Stan este cunoscută pentru abilitățile vocale, dar și pentru faptul că se numără printre vedetele autohtone lipsite de inhibiții. Artista a demonstrat, încă o dată, că se simte foarte bine în propria piele și nu se teme să-și etaleze formele generoase cu care a fost înzestrată de Mama Natură.

Alexandra Stan a lansat un nou album, iar petrecerea organizată în cinstea acestuia a avut loc la un club select din Capitală. Alexandra Stan și-a făcut apariția, a atras toate privirile și a oferit motiv de dezbatere. Artista a avut și o ținută pe cinste, inspirată parcă din Dolly Parton, marea actriță de peste ocean. Artista a sosit la volanul unei mașini de epocă, de culoarea roșu aprins, iar paznicii au fost cei care i-au deschis ușa pentru a coborî. Spectacolul nu s-a oprit aici, căci vestimentația pe care solista a ales-o a fost una pe care nu multe femei ar avea curajul să o poarte. Alexandra Stan a purtat un body sclipitor, mănuși de culoarea roz aprins, o pereche de fishnets și niște pantofi cu platforme amețitoare. Întregii ținute a asortat un palton negru, din PVC sclipitor, iar machiajul a fost unul cât se poate de evident, notează sursa citată.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/alexandra-stan-intrare-ca-la-hollywood-tinuta-590211.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava