Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 8 ianuarie – 29 februarie 2024, Alianţa Franceză din Suceava organizează înscrieri pentru susţinerea examenelor de evaluare DELF/DALF adulţi.

Alianţa Franceză din Suceava face parte din reţeaua naţională de centre de evaluare DELF şi DALF şi are o echipă de evaluatori profesionişti, certificaţi de France Education International, singura instituţie delegată pentru a coordona şi valida aceste examene la nivel internaţional.

Examenele de certificare DELF/DALF adulţi cuprind toate nivelele Cadrului European, de la A1 la C2. Diplomele sunt eliberate de Ministerul Francez al Educaţiei Naţionale, sunt recunoscute la nivel european şi au valabilitate pe viaţă.

Tarifele sunt aceleaşi pentru toate centrele de evaluare şi pot fi consultate pe site-ul Alianţei Franceze din Suceava https://afsuceava.ro/  la rubrica Examene DELF/DALF. Studenţii şi cursanţii Alianţei beneficiază de reduceri.

Examenele de certificare pentru aceste nivele vor avea loc la Suceava, pe data de 16-17 martie 2024, iar rezultatele vor fi transmise pe data de 29 martie.

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, persoanele interesate pot scrie pe adresa de mail aliantafrancezasv@gmail.com sau contacta direct secretariatul Alianţei Franceze din Suceava la telefon 0737784074, între orele 9.00-13.00.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava