Concert pascal
MOPAN Suceava

Ambel Heard este nevoită să-i plătească o datorie de 8 milioane de dolari fostului ei soț, Johnny Depp, însă câștigurile ei au scăzut considerabil în ultima perioadă. Astfel, actrița s-a văzut nevoită să își vândă locuința din Yucca Valley, din deșertul California, pentru 1.05 milioane de dolari, profitul fiind de aproximativ jumătate de milion, potrivit click.ro.

Documentele aflate în posesia judecătorilor arată că Amber Heard a renunțat să facă o înțelegere cu Johnny Depp, în care ea ar fi putut primi câteva zeci de milioane de dolari de la fostul ei soț. Amber (36 de ani), a ignorat îndrumările echipei sale juridice: în anul 2016 i-au propus să ceară mai mulți bani de la Johnny Depp, însă ea a ales să se răzbune pe el și să le transmită, printr-un email, că procesul nu a fost intentat pentru câștiguri materiale. „Nu este vorba despre bani”, spunea ea, la momentul respectiv.

Un judecător a refuzat să admită probele în timpul procesului pentru defăimare intentat de actorul din seria „Pirații din Caraibe”. Apoi, ea a ieșit în pierdere și s-a văzut obligată să îi achite fostului partener cheltuieli în valoare de 8.4 milioane de dolari, dar susține că nu are suficienți bani.

Află mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/amber-heard-a-ajuns-la-sapa-de-lemn-dupa-ce-a-2181991.html

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava