Concert pascal
MOPAN Suceava

Amber Heard este pe cale să accepte o ofertă de milioane de dolari, după ce a fost găsită vinovată în procesul intentat de Johnny Depp pentru defăimare. Actrița are de gând să publice o carte despre abuzurile la care a fost supusă de fostul soț, potrivit click.ro.

Amber Heard simte că nu va mai avea succes ca actriță, la Hollywood, după ce a fost găsită vinovată de magistrați în procesul intentat de fostul său soț. Potrivit publicației OK Magazine, Heard este „falită” și „nu se află în poziția în care să refuze bani”, motiv pentru care vrea să își încerce succesul ca autoare. Biografia sa va curprinde preponderent detalii despre abuzurile la care a fost supusă.

„Amber consideră că, la Hollywood, cariera ei s-a încheiat deja. E deja în discuții și e entuziasmată pentru asta. În acest punct, nu mai are nimic de pierdut și vrea să spună tot”, a declarat o sursă, conform sursei citate.

Cu toate acestea, fosta soție a lui Johnny Depp trebuie să fie atentă cu afirmațiile pe care le face, căci riscă să fie dată în jduecată din nou, dacă afectează imaginea actorului cu care a fost căsătorită vreme de câțiva ani.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/amber-heard-razbunare-de-milioane-de-dolari-638774.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava