MOPAN Suceava

Katie Barrington (29 de ani) și Trenae Greenland (30 de ani) din Newport, Gwent, au fost condamnate la închisoare. Cuplul câștiga 100 de lire sterline pe zi, în timpul săptămânii, și mai bine de 200 în zilele de sâmbătă și duminică, din vânzarea cocainei. Oamenii legii au găsit în reședința uneia dintre ele sume mari de bani și haine foarte scumpe, potrivit click.ro.

Două femei care formau un cuplu „lacom”, așa cum au descris judecătorii situația, câștigau aproximativ 60.000 de lire sterline pe an, cu ajutorul locurilor de muncă pe care le aveau. Au decis să devină dealeri de cocaină după programul de lucru și în weekend, pentru a-și permite un stil de viață scump, la care mulți pot doar să viseze. Vacanțe de lux, haine de designer, întâlniri în locuri foarte scumpe- așa arătau zilele obișnuite ale celor două iubite.

Cele două au fost condamnate la 2 ani și 8 luni de închisoare, iar oficialii transmit că aveau un „viitor sănătos”, înainte ca poliția să le prindă total întâmplător.

„Au avut foarte multe conversații despre viitoarele vacanțe, despre vacanțe foarte scumpe. Motivația lor aici a fost lăcomia”, a mai adăugat procurorul. Fryer a precizat că poliția și-a dat seama de faptul că erau dealeri de droguri în momentul în care au fost surprinse într-un Volkswagen Golf, parcat în fața unui bloc, când un bărbat s-a apropiat de mașina lor.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/au-facut-bani-cu-lopata-din-vanzarea-drogurilor-2181980.html

Au făcut bani cu lopata din vânzarea drogurilor, dar au ajuns să înfunde pușcăria. Povestea unui cuplu din UK face înconjurul lumii, 7.4 out of 10 based on 9 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.4/10 (9 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava