Concert pascal
MOPAN Suceava

Pierderea procesului împotriva lui Johnny Depp îi ruinează averea lui Amber Heard. Frumoasa actriția va avea mari probleme financiare după decizia luată de judecătorii din statul Virgina, notează click.ro.

Controversatul proces de defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard s-a încheiat, în cele din urmă, miercuri seară. După anunțarea verdictului, fosta soție a lui Depp trebuie să plătească despăgubiri totale în valoare de 15 milioane de dolari.

Pe lângă imaginea șifonată și înfrângerea din disputa cu accente horror în care a fost implicată împreună cu superstarul de la Hollywood, Amber Heard are probleme mult mai mari. Ea ar trebui să apeleze la un împrumut, deoarece întreaga ei avere nu însumează 15 milioane de dolari.

În urmă cu trei ani, actrița a primit 7 milioane de dolari de la fostul ei soț, în urma unei înțelegeri făcute pentru încheierea divorțului. Cu toate acestea, potrivit mai multor relatări din presă de peste Ocean, Amber Heard are o avere în valoare de doar 12 milioane de dolari, scrie Marca. În aceste condiții, decizia din procesul pierdut ar trebui s-o falimenteze, notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/avere-amber-heard-ruinata-financiar-de-johnny-depp-637221.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava