Concert pascal
MOPAN Suceava

Amber Heard a decis să ia atitudine în fața valului de critici și de bășcălie pornită împotriva ei, încă din timpul procesului, derulat în Statele Unite ale Americii, cu fostul soț al actriței, Johnny Depp. Actrița a acordat un interviu postului american NBC, discuția purtată cu gazda Savannah Guthrie urmând să fie difuzată zilele următoare, materialul fiind preînregistrat, notează click.ro.

Cert este că Amber a ținut neapărat să sublinieze faptul că „procesul nu a fost unul echitabil”, de vină fiind, din punctul ei de vedere, acoperirea media negativă reflectată în discuții ample viralizate prin rețelele de socializare. „Chiar înțeleg ceea ce s-a întâmplat. El (n.r. Johnny Depp) este un personaj iubit și publicul trăiește cu senzația că îl cunoaște. Este un actor fantastic. Nu acuz jurații”, a transmis Amber Heard, potrivit sursei citate.

Astfel, ea consideră că toate discuțiile iscate în jurul datelor prezentate în proces nu au un fundament veridic, întrucât publicul nu cunoaște personal ambii protagoniști ai scandalului și nici detaliile care în cele din urmă au dus la divorț. „Cine crede că merit atâta ură și venin, chiar dacă e convins că sunt o mincionoasă, nu mă poate privi în ochi și să îmi spună că părerile postate pe rețelele de socializare sunt o interpretare corectă”, a mai comentat Amber heard, pentru NBC.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/amber-heard-primul-interviu-dupa-verdict-638136.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava