Concert pascal
MOPAN Suceava

Covorul roșu a fost din nou întins și o „armată” de vedete consacrate a trecut pragul Graceland, din Memphis, cea mai cunoscută proprietate a Regelui rock&roll, Elvis Presley, weekendul trecut, sâmbătă, 11 iunie. Motivul a fost o vizionare exclusivistă a filului biografic despre viața Regelui, „Elvis”, în regia lui Baz Luhrmann. În centrul atenției au fost, evident, membrii familiei regretatului artist, scrie click.ro.

Într-o formă de zile mari, Priscilla Presley, fosta soție a lui Elvis i-a strâns în jurul ei pe Lisa Marie Presley, fiica ei și a lui Elvis, și pe copiii acesteia, Riley Keough, Harper Vivienne Ann Lockwood și Finley Aaron Love Lockwood. Într-o fotografie-document realizată cu această ocazie, familia lui Elvis a fost surprinsă avându-l în centru pe Austin Butler, actorul care îl interpretează pe Rege, în filmul „Elvis”.

Lisa Marie, încă devastată de pierderea unuia dintre copiii ei, în 2020, a catalogat filmul despre viața tatălui ei drept o capodoperă demnă de Oscar, notează sursa citată.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/reuniune-fabuloasa-a-familiei-lui-elvis-presley-638155.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava