• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Viceprim-ministrul Ana Birchall a avut, marți, 23 octombrie a.c., o întrevedere cu vicepreședintele Consiliului de Miniștri și ministrul de interne al Republicii Italiene, Matteo Salvini. Cu această ocazie, vicepremierul român a transmis salutul prim-ministrului Viorica Dăncilă, precum și interesul Guvernului de a continua dialogul pentru aprofundarea și consolidarea Parteneriatului Strategic Consolidat, subliniind că Italia este unul dintre cei mai importanți parteneri strategici ai României.

În cadrul discuțiilor, cei doi oficiali au subliniat caracterul special al relației dintre România și Italia și interesul comun pentru aprofundarea Parteneriatului Strategic Consolidat, menținerea ritmului intens al dialogului bilateral și consolidarea cooperării economice. Totodată, a fost evidențiată importanța continuării schimbului de opinii pe temele de actualitate ale agendei UE și internaționale, precum și a dialogului susținut în pregătirea Președinției României a Consiliului UE.

“România și Italia au o relație excelentă, clădită pe două decenii de Parteneriat Strategic, respectiv un deceniu de Parteneriat Strategic Consolidat. Totodată, România și Italia sunt unite prin apartenența la NATO și Uniunea Europeană și, implicit, prin împărtășirea valorilor comune precum democrația, statul de drept și drepturile omului. Puternicile legături istorice dintre România și Italia, bazate pe apartenența comună la filonul latin și pe afinități spirituale și culturale stau la temelia îndelungatei tradiții de prietenie și cooperare existente între țările noastre. O punte solidă între cele două țări este reprezentată de comunitatea românească din Italia și de comunitatea italiană din România”, a arătat vicepremierul Ana Birchall.

Viceprim-ministrul Ana Birchall a apreciat evoluțiile privitoare la dimensiunile cooperării economice și sectoriale, în anul 2018, valoarea estimată a schimburilor economice bilaterale fiind estimată la peste 15,5 miliarde de euro, cea mai ridicată valoare din istoria schimburilor comerciale dintre cele două țări, și a subliniat potențialul substanțial pentru dezvoltarea relațiilor economice în domenii precum infrastructura, resursele regenerabile, industria alimentară, farmaceutică și IT.

De asemenea, oficialul român i-a prezentat omologului italian schema de ajutor de stat, măsură adoptată de către Guvernul Dăncilă, care a fost promovată de către Ana Birchall și la Festivalul de Film de la Ischia (iulie 2018), reiterând invitația adresată producătorilor din industria de film din Italia de a realiza co-producții cinematografice în țara noastră.

Referitor la momentul în care România va deține președinția rotativă a Consiliului UE, Ana Birchall a reiterat faptul că țara noastră este pe deplin angajată în a acționa ca un veritabil mediator imparțial și un facilitator de consens pentru ca pe durata celor șase luni de mandat să își exercite cu succes atribuțiile și să avanseze agenda europeană.

Viceprim-ministrul Ana Birchall i-a mulțumit lui Matteo Salvini pentru susținerea acordată candidaturii țării noastre la Consiliul de Securitate al ONU, precum și pentru susținerea candidaturii României la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava