Concert pascal
MOPAN Suceava

Coronavirusul face ravagii şi printre cei mai bogaţi oameni! Doi dintre greii din fotbal au fost testaţi pozitiv cu virusul asiatic, iar acum sunt la pat cu simptome grave. Unul acasă, altul în spital, conectat la aparate. Ioan Niculae, patronul echipei Astra Giurgiu, a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş”, din Capitală, în stare gravă, iar Anamaria Prodan are simptome uşoare şi se află la vila ei din Snagov. Duminică, 29 noiembrie, starea ei de sănătate s-a înrăutăţit şi a ajuns de urgenţă la spital, potrivit click.ro.

Clipe extrem de dificile pentru celebrul milionar Ioan Niculae, care a fost diagnosticat în urmă cu câteva zile cu COVID-19. În vârstă de 66 de ani, celebrul patron al echipei de fotbal giurgiuvene are o formă severă, fiind internat la Terapie Intensivă, la Spitalul „Victor Babeş” din Capitală. Afaceristul respiră doar cu ajutorul aparatelor de oxigen, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte îmbunătăţirea stării lui de sănătate.

Tot din acest domeniu, cel al fotbalului, o altă persoană a anunţat infectarea cu noul coronavirus. Este vorba despre Anamaria Prodan (47 de ani). Problemele au început pentru celebra impresară săptămâna trecută după ce a participat la o şedinţă a conducerii clubului Hermannstadt, la Sibiu.

Vedeta şi-a dat seama că nu este în regulă după ce a constatat simptomele: dureri de cap şi febră! În urma unui test făcut, i s-au confirmat aşteptările, notează sursa citată.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/greii-din-lumea-fotbalului-loviti-de-virusul-ucigas

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava