• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Anamaria Prodan are tot ce mişcă în materie de colecţii de haine, bijuterii, poşete şi pantofi, iar imaginile recente din dressingul ei nu lasă loc dubiilor. Sexy-impresara îşi cumpără tot ce îi face cu ochiul şi i se potriveşte şi astfel a ajuns la o colecţie de-a dreptul uimitoare, care doar la prima numărătoare ajunge lejer la 280 de perechi de pantofi, potrivit click.ro.

„Am cred că 280 de perechi, aşa lejer. I-am împrăştiat peste tot, şi în dulapuri. şi în sertare. Pe unii îi ţin în cutii, alţii în casa de la Snagov, iar o altă parte la Bucureşti”, le-a povestit Anamaria Prodan prietenelor, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/anamaria-prodan-colectie-impresionanta-de-pantofi-isi-tine-incaltamintea-doua-case

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava