Concert pascal
MOPAN Suceava

Anamaria Prodan (50 de ani) șochează din nou, de data aceasta în postura de actriță! Impresara face, in aceste zile, deliciul Internetului cu apariția ei morbidă din noul videoclip semnat Theo Rose- „Soarele meu. Ana își conduce iubitul în straie cernite direct la groapă. Fanii sunt de părere ca imaginile fac aluzie clară la divorțul cu scandal de Laurențiu Reghecampf. Iată care este adevărul, povestit chiar de impresară, în exclusivitate pentru Click!

Melodia „Soarele meu” face parte din coloana sonoră a filmului „Miami Bici 2”, și transmite mesajul clar că nu merită niciodată să regreți pierderea unei persoane, care nu a prețuit deloc iubirea oferită.

„Ideea a venit în timpul podcastului meu, atunci când filmam cu Theo Rose. Mi-a povestit despre coloana sonoră a filmului Miami Bici 2 și am ascultat piesa. Codin Maticiuc și staff-ul filmului m-au rugat să interpretez piesa eu și asta am făcut. Sunt și actriță, nu?! Echipa lui Theo s-a ocupat de absolut tot. Ținuta este a mea”, a precizat Anamaria Prodan, pentru Click!

Impresara a ținut să lămurească, pentru Click!, supozițiile apărute în rândul fanilor care s-au grăbit să-i catalogheze apariția ca fiind o aluzie mult prea directă la fostul ei soț. „Nu stăm să căutăm nod în papură unui hit precum este <<Soarele meu>>, nu? Cine se gândește la alt scenariu, ori se simte cu musca pe căciulă, ori face asocieri de dragul anilor trecuți, n-are decât! Dacă vă referiți la <<ex>>, vă rog să nu mai faceți asocieri cu familia mea. Am spus demult că este mort și îngropat! Îi păstrăm o amintire veche de bărbat adevărat din trecut, iar ce a mai rămas astăzi nu vrem să știm că ne rușinăm. Bărbatul a dispărut și atât. Atât de simplu.”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/anamaria-prodan-explica-ce-e-cu-inmormantarea-din-2321388.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava