MOPAN Suceava

Lidl România readuce în magazinele din toată țara produsele festive din gama Deluxe, recunoscută pentru selecția de preparate premium, inspirate dintr-o varietate de bucătării internaționale, oferite românilor la prețuri accesibile. Ca în fiecare an, gama Deluxe, reprezentativă pentru perioada sărbătorilor, oferă specialități culinare populare deja în rândul clienților, dar și produse exclusive pe care aceștia le pot descoperi în fiecare săptămână la raft.

Clienții se pot bucura de o varietate de produse premium, cunoscute deja în cadrul gamei, precum Sufleu cu ciocolată (9,99 RON), Parmigiano Reggiano (24,99 RON), Jamon Serrano Reserva (299 RON), sau Panettone cu stafide și vin spumant (46,99 RON). În același timp, în cadrul gamei, vor fi introduse săptămânal noutăți culinare din bucătăria internațională franceză, italiană, irlandeză sau nordică, ușor de preparat și de combinat în rețete simple. De la produse tip apertiv, selecție de fructe de mare, condimente speciale, brânzeturi sau mezeluri premium, băuturi și dulciuri rafinate, gama Deluxe oferă până la finalul acestui an, o varietate de produse festive pentru clienții care își doresc preparate gourmet și deopotrivă accesibile:

  • Brânză Cremeux de Normandie (11,99 RON), Ruladă de porc cu verdețuri (14,99 RON), Ciurperci de pădure în saramură (14,99 RON), disponibile deja în magazine
  • Amestec pentru bruschete (8,99 RON), Lasagna cu fructe de mare (19,99 RON), Cabanoși de vită și porc (6,99 RON), disponibile din 04.12

Pe lângă surprizele culinare din gama Deluxe, Lidl România lansează și un concurs cu premii. Începând cu data de 13 noiembrie, clienții care achiziționeză produse în valoare de 100 de lei și cel puțin un produs din gama Deluxe au șansa de a câștiga un BMW iX40 electric, una dintre cele trei excursii în Mauritius sau unul dintre cele cinci iPhone 15 Pro. Pentru a participa, clienții Lidl trebuie să înscrie codul unic de pe bonul de cumpărături, prin SMS la 1817 sau pe surprize.lidl.ro/deluxe.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați:

www.lidl.ro

www.surprize.lidl.ro

www.corporate.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Instagram @LidlRomania

Youtube LidlRomania

Twitter Lidl Romania

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava