• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Echipa Pro Tv se măreşte cu un nume sonor! Anamaria Prodan, sexy-impresara jucătorilor de fotbal, a bătut palma cu trustul din Pache Protopopescu pentru o nouă producţie tv ce se pregăteşte intens în aceste zile. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a fost în trecut protagonista unui reality-show, difuzat la postul rival din Băneasa şi revine în televiziune cu un proiect important, informează click.ro.

Anamaria Prodan Reghecampf, fostă vedetă de reality show și soția antrenorului Stelei, va prezenta emisiunea „Gospodar fără pereche” pe care Pro TV o are în pregătire. Sexy-impresara nu îşi mai încape în piele de fericire de când a semnat contractul pentru noul show care va începe curând, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/anamaria-prodan-prezentatoare-tv-va-fi-gazda-unei-emisiuni-la-pro-tv

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava