Concert pascal
MOPAN Suceava

Anamaria Prodan anunță lansarea primei sale colecții de NFT-uri unice ce aduc în această piață avantaje și beneficii reale din lumea business, fashion și sport. Anamaria Prodan devine astfel prima femeie de afaceri din România care lansează propria colecție de NFT-uri.

Proiectul “Anamaria Prodan NFTs” urmează să fie lansat în data de 14 Septembrie 2022 în cadrul unui eveniment organizat în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

“Piața actuală a NFT-urilor este în plină ascensiune, la fel sunt și proiectele noastre legate de piața cryptomonedelor și cea a NFT-urilor. Fac parte din mai multe proiecte frumoase, unul dintre ele fiind CyCoin în care sunt investitor majoritar și care o să fie lansat în viitorul apropiat. În mod evident proiectul ‘Anamaria Prodan NFTs’ este unul de suflet pentru mine și sunt sigură că va avea un succes foarte mare. Am lucrat cu o echipă creativă de profesioniști și advisors din partea companiei CryptoDATA, experți în domeniul blockchain și, implicit, în tot ceea ce înseamnă piață de NFT-uri și sunt convinsă că împreună vom face lucruri mari”, a declarat Anamaria Prodan.

Avatarele digitale din colecția – Anamaria Prodan NFTs – au un design ce reproduce trăsăturile fizice ale Anamariei Prodan și combină imaginea acesteia cu utilitate în viața reală, prin furnizarea de beneficii și avantaje în trei dintre domeniile ei principale de activitate: business, fashion și sport.

  • NFT-uri fashion

NFT-urile încadrate în categoria fashion din colecția Anamariei Prodan aduc deținătorilor beneficii reale reprezentate prin pachete de discounturi, ținute semnate de Anamaria Prodan sau accesorii furnizate în colaborare cu Prodan & Stavros Couture și Remundi.

  • NFT-uri sport

NFT-urile sport vor aduce deținătorilor lor tricouri și echipamente sportive semnate de jucătorii lor preferați și sportivi consacrați, dar și invitații la cele mai importante evenimente sportive din România.

  • NFT-uri business

NFT-urile business vor oferi deținătorilor posibilitatea de a beneficia de sesiuni de coaching atât online, cât și fizic cu Anamaria Prodan pentru business development și orientare în carieră. Mai mult decât atât, deținătorii NFT-urilor din această categorie vor primi un exemplar semnat al cărții lansate de către Anamaria Prodan, “Da, sunt cea mai bună!”.

Pentru realizarea colecției de NFT-uri, Anamaria Prodan a lucrat cu specialiști și graficieni ai companiei CryptoDATA Tech, considerată pionier în dezvoltarea de servicii și produse bazate pe tehnologia blockchain.

CryptoDATA Tech este un ambasador global pentru promovarea importanței securității datelor și lider în domeniul tehnologiilor aplicate. CryptoDATA Tech dezvoltă produse și servicii de înaltă performanță cu atribute unice de securitate cibernetică, aplicabile în diverse domenii datorită caracteristicilor bazate pe tehnologia blockchain și criptare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava