Concert pascal
MOPAN Suceava

Anamaria Prodan duce un război cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf, cei doi fiind în plin divorț, însă mai are și alte lupte care apar pe nepusă masă. Impresara îi răspunde, prin intermediul Click!, solistului Gheorghe Turda, care a afirmat că Ionela Prodan nu avea cum să facă o avere uriașă din muzică.

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Gheorghe Turda a ajuns cu discuțiile și la colegii lui de breaslă, mai exact la regretata Ionela Prodan, cu care a împărțit scena, în turnee, mulți ani. Pe fondul acuzațiilor legate de avere, dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, Gheorghe Turda a afirmat că Ionela Prodan nu avea cum să câștige doar din muzică un milion de euro.

Anamaria Prodan, pentru care Ionela Prodan a fost și este o adevărată icoană, i-a dat replica lui Gheorghe Turda, prin intermediul Click!. Impresara subliniază că mama ei era as și în muzică, și în afaceri. „Domnul Turda este un artist foarte bun, numai că Ionela Prodan a fost o legendă, iar personalitatea ei a copleșit pe toată lumea. Ionela Prodan a fost artist și femeie de afaceri. Dacă Domnul Turda socotește cât a putut să câștige mama mea în viața ei… nu mai are timp de altceva, căci îi trebuiesc prea mulți ani să socotească. Si să adune. El trebuie să știe doar atât: Ionela Prodan a fost unică și va dăinui peste secole. Atât. În rest îi urez sănătate și să cânte ani, să strângă mulți bani și să ia exemplu de la mama mea”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/exclusiv-anamaria-prodan-replica-ironica-pentru-412316.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava