• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Anamaria Prodan a trecut printr-o perioadă cumplită, atunci când mama ei s-a stins din viață în urmă cu aproximativ o lună. Dorind să-i omagieze memoria, fiica Ionelei Prodan a declarat că mama ei a avut o ultimă dorință, de care nu s-a putut ocupa încă, dar pe care dorește să o îndeplinească în curând, potrivit click.ro.

Anamaria a dezvăluit că mama ei și-a dorit mereu să publice o carte, în care să fie povestite momente din viața acesteia: un fel de autobiografie. Cum boala de care a suferit a împiedicat-o pe artistă să-și mai scrie memoriile, sarcina îi revine acum Anamariei, care speră să reușească să termine continuarea poveștii și să o tipărească, în două luni. Vedeta tv a declarat că și-ar fi dorit să-i facă acest cadou mamei ei, atunci când aceasta a împlinit 70 de ani, însă, din păcate, nu a reușit, mai scrie sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-dorinta-nu-reusit-inca-sa-i-indeplineasca-anamaria-ionelei-prodan

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava