• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Poliţiştii au avut „grijă” să-i reducă considerabil bugetul Andreei Mantea pentru micile ei plăceri. Vedeta Kanal D s-a plânsm potrivit click.rom la emisiunea pe care o prezintă alături de Mădălin Ionescu că în ultima vreme a fost cam des amendată, iar acest lucru s-a văzut în dressingul ei care acum „plânge” după o pereche nouă de pantofi.

„Mi-aş cumpara mie mai mulţi pantofi dacă Poliţia Română nu mi-ar mai da atâtea amenzi, dar lasă că nu o să-mi mai dea… Nu e de la viteză, e de la ITP (n.r. inspecţia tehnică periodică), de la faruri…”, a spus bruneta, joi seara, la „Wowbiz”, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-mantea-razboi-cu-politistii-de-la-rutiera

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava