• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Andreea Marin (42 de ani), noua jurată a show-ului “Uite cine dansează” (PRO-TV), care va debuta pe 6 martie, pare că a ajuns la capătul puterilor, pe plan sentimental. Aflată în plin divorţ de turcul Tuncay Ozturk (30 de ani), după o căsnicie cu năbădăi de trei ani, Andreea şi-a făcut bagajul şi a plecat la Ierusalimm potrivit click.ro.

Ba chiar a şi postatm potrivit sursei citate, pe Facebook, o fotografie emoţionantă, dar şi un mesaj de suflet, de la locurile sfinte: “Odinioară, Iisus îşi sprijinea mâna pe acest zid, împovărat de greutatea crucii pe care o ducea pentru noi”.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/fost-pelerinaj-pentru-scapa-de-ghinioane

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava