Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Tonciu a revenit în țară, după câteva săptămâni în care a fost ancorată în competiția Survivor România. Faimoasa a oferit pentru Click! primul interviu în exclusivitate despre cum au decurs lucrurile cu adevărat în emisiunea de la Pro TV, dar și ce va face mai departe.

Cum a fost experiența? Ai slăbit sau te-ai îngrășat?

A fost cea mai grea experiență pe care am avut-o până la acest moment în viața mea. Tot ceea ce ați văzut și vedeți pe TV este real, iar asta este incredibil. De la lipsa hranei la dormitul pe insulă, de la jocurile dificile la momentele când aveam discuții interminabile între noi, le-am trăit pe toate. Și am rămas aceeași Andreea care nu a tăcut când a avut ceva de spus sau care a știut să spună atunci când nu a mai putut.

Am slăbit deoarece nu am avut mai nimic de mâncare, știți că nu a fost o perioadă ușoară pentru Faimoși. Dar mai departe de kilogramele în minus, experiența asta m-a învățat foarte multe despre mine.

Cu cine vei rămâne prietenă?

Cred că s-a văzut că de-a lungul zilelor petrecute la Survivor, m-am înțeles bine cu Roxana cu care am rezonat deoarece amândouă suntem mame și am împărtășit același dor de acasă și cu Otilia, care mi-a devenit ca o soră. Stăteam mereu împreună, m-a înțeles când îmi era mai greu și mi-a fost aproape în fiecare noapte când nu puteam să dorm.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/andreea-tonciu-primul-interviu-survivor-romania-409788.html#gal=RuplRi6rWK&gal_i=16&gal_fs=0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava