Comenzi MOPAN Suceava

Noul iubit al lui Theo Rose, regizorul serialului „Clanul”, Anghel Damian, este plin de surprize. Nu doar că este un tânăr extrem de talentat, ci are și o inteligență care pe mulți i-ar lăsa muți de uimire, notează click.ro.

Anghel Damian a devenit cunoscut publicului larg după ce a colaborat la regizarea serialului „Vlad”, de la PRO TV, care s-a bucurat de un succes fulminant. Motivați de faima serialului, cei de la PRO TV vor aduce pe micul ecran o nouă intrigă de familie, cu răsturnări de situație, în serialul „Clanul”.

Și de această dată, Anghel Damian își va pune mintea sclipitoare la contribuție pentru a creiona o acțiune și personaje care să-i țină pe telespectatori lipiți de micile ecrane. Într-un interviu acordat pentru Viva!, Anghel Damian a dezvăluit că și-a pus un cercel în ureche la vârsta de 11 ani, iar la 17 ani s-a tatuat. Desenul pe piele nu îl vede ca pe un act de revoltă și mărturisește, cu sinceritate, că și-ar face și altele dacă societatea românească nu ar fi atât de plină de prejudecăți în ceea ce privește tatuajele. Un alt amănunt cu adevărat interesant despre Anghel Damian este IQ-ul pe care îl are regizorul. Are un punctaj de 154 și o inteligență peste medie despre care susține că, de multe ori, nu i-a adus fericirea, mai scrie sursa citată.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/anghel-damian-micul-geniu-din-teatru-2182908.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava