Concert pascal
MOPAN Suceava

Autoritățile județene nu au pierdut prilejul de a promova Anul Ciprian Porumbescu la Târgul de Turism al României care a avut loc la Romexpo în acest weekend. Printre cei care au trecut pe la standul Bucovinei și au promovat Anul Ciprian Porumbescu s-au numărat actorul Vlad Rădescu, cel care l-a interpretat pe marele compozitor în filmul cu același nume și trănepoata lui Ciprian Porumbescu, Stanca Scholz-Cionca. Pe la stand a trecut și reputatul violonist Gabriel Croitoru, Președintele Juriului Festivalului Internațional „Ciprian Porumbescu” care va avea loc la Suceava în perioada 14-19 octombrie 2023.

Marele nostru violonist, Gabriel Croitoru, a fost premiat la cele mai importante concursuri și a fost aplaudat pe marile scene din întreaga lume. Din 2008, reputatul violonist a câștigat, prin concurs, dreptul de folosinţă şi cântă pe o vioară construită în anul 1730 de celebrul lutier Giuseppe Guarneri, instrument ce a aparţinut lui George Enescu.

De menționat că de la standul Bucovinei a răsunat Balada lui Ciprian Porumbescu interpretată excepțional de violonistul Alexandru Adrian Semeniuc, invitat de către Consiliul Județean Suceava.

Anul Ciprian Porumbescu promovat la Târgul de Turism al României de actorul Vlad Rădescu și strănepoata compozitorului. Balada interpretată la standul Bucovinei de către violonistul Alexandru Adrian Semeniuc (foto), 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava