Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul din Liteni, Tomiţă Onisii, a declarat că aproximativ 270 de persoane vârstnice din acest oraş vor beneficia de tichete pentru servirea d emese calde. Tomiţă Onisii a precizat că în momentul de faţă se analizează lista cu persoanele care pot beneficia de aceste tichete sociale. „Avem circa 270 de persoane care vor beneficia de cardul valoric pentru masă. În momentul de faţă verificăm dacă pentru toate aceste persoane se respectă limita de venit pentru care se acordă tichetele, pentru ca apoi să trimitem situaţia exactă la Prefectura Suceava”, a spus Tomiţă Onisii.

Aceste tichete se acordă conform prevederilor OUG nr. 115/2020 privind unele măsuri pentru sprijinirea categoriilor de persoane cele mai defavorizate care beneficiază de mese calde pe bază de tichete sociale pe suport electronic pentru mese calde, acordate din fonduri externe ne rambursabile, precum și unele măsuri de distribuire a acestora. Tomiţă Onisii a spus că de aceste tichete beneficiază persoanele care au împlinit vârsta de 75 de ani sau peste această vârstă, care beneficiază de indemnizaţia socială pentru pensionari sau alte drepturi prin legi cu caracter special, plătite prin Case teritoriale de pensii. Valoarea tichetului social este de 180 lei/lună și poate fi folosit doar pentru servirea mesei calde în unitățile afiliate și anunțate.

Aproximativ 270 de bătrâni din Liteni vor beneficia de tichete pentru servirea de mese calde, 8.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava