Concert pascal
MOPAN Suceava

O pereche de îndărgostiți care urmează să se căsătorească a cerut Arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, să le dea o soluție pentru ca una din cele două perechi de nași care nu sunt cununați să poată să-i nășească.  ”Vă rog îndrumare pentru următoarea situație. Urmează să mă căsătoresc și ne dorim două perechi de nași ce ne sunt foarte apropiați. Din păcate, o pereche de nași nu sunt căsătoriți deși sunt mai în vârstă ca noi și ne-au fost mereu în sprijin. Vă rog să ne îndrumați dacă există posibilitatea ca și ei să ne poată fi nași ca necăsătoriți și dacă se poate face pentru ei o slujbă de logodnă sau ce ar trebui să facă pentru ai putea avea ca nași și pe ei?”, a scris viitorul mire.

IPS Calinic: ”Din păcate, cea de-a doua pereche pe care intentionați să îi puneți nași nu vă pot fi nași”

Răspunsul IPS Calinic a fost cât se poate de clar: ”Din păcate, cea de-a doua pereche pe care intentionați să îi puneți nași, așa cum ați intuit, nu vă pot fi nași până nu se căsătoresc religios. Pace și bucurie!”

Arhiepiscopia le-a stricat bucuria unei perechi de îndrăgostiți care urmează să se căsătorească, 7.2 out of 10 based on 127 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.2/10 (127 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava