Concert pascal
MOPAN Suceava

Există viață și după Anghel Damian! Scenarista și regizoarea Lia Bugnar a dezvăluit că primește cereri în căsătorie cu duiumul, în ultima perioadă. Scenarista a vorbit și despre posibilitatea de a-și reface viața alături de un alt bărbat, notează click.ro.

„Fenomenu’ straniu e că, după acest podcast, mi-a scris foarte multă parte barbatească. Care cu o propunere de cină, care cu o propunere de cafea, care cu o propunere, nici mai mult, nici mai puțin de însurătoare. Nu știu ce-o fi reieșit din ce-am bazmit eu pe-acolo, eu doar am răspuns la ce m-a întrebat Laura Ivăncioiu, dar se pare că undeva, vreo formulare ambiguă, a dat de înțeles că sunt vai morțișorii mei și aștept să mă ia și pe mine cineva”, a mărturisit scenarista, într-o postare pe pagina ei de socializare, potrivit sursei citate.

Regizoarea a venit, însă, cu lămuriri privind viața ei personală și a lăsat să se înțeleagă că nu ar fi chiar atât de disperată și de singură, la acest moment.

„Sunt oarecum în situația contrară, dar vreau să nu intru în detalii. Totuși, o precizare o să fac, nici dacă aș fi simultan șchioapă, ciungă, cheală, buboasă, chioară și bâlbâită pe deasupra, nu mi-aș selecta vreodată amorezii de pe Facebook sau Instagram.”, a adăugat Lia Bugnar, în postarea ei.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ati-crezut-ca-s-vai-mortisorii-mei-ce-zice-lia-2319691.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava