• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La sfârşitul săptămânii trecute, la Bucureşti a avut loc Campionatul Naţional de Atletism pentru juniori II si III. Unul dintre protagoniştii întrecerilor a fost Claudiu Daniel Mihăescu, de la CSM Dorna Vatra-Dornei, sportivul pregătit de antrenorul Cristian Prâsneac câştigând probele de 1.500 şi 800 de metri la categoria juniori II.
În proba de 1.500 de metri dorneanul şi-a doborât recordul personal, fiind cronometrat cu timpul de 4 minute şi 92 miimi. În proba de 800 metri, Claudiu Daniel Mihăescu a înregistrat timpul de 1 minut şi 55 de secunde, el fiind foarte aproape de a reuşi baremul pentru Campionatul Mondial de Juniori II de la Nairobi-Kenya .


La sfârşitul săptămânii trecute, la Lutsk în Ucraina, la un concurs internaţional cu reprezentativa României, sportivul Andrei Dorin Rusu a ocupat locul I în proba de 3000 metri cu 8 minute şi 29 secunde.
„Sunt foarte bucuros pentru rezultatele obţinute de sportivul Claudiu-Daniel Mihăescu  care a fost foarte aproape de a reuşi baremurile pentru Campionatul Mondial de Juniori II de la Nairobi-Kenya, el depăşind acest barem cu doar o secundă.
O cursă bună a făcut şi Andrei Dorin Rusu în Ucraina, performanţa reuşită fiind una promiţătoare pentru Campionatul Naţional de Seniori şi Tineret de la Piteşti de săptămâna viitoare. Sper să-şi facă baremul în proba de 10.000 metri pentru Campionatul European de la Grossetto-Italia. Aş vrea să mulţumesc şi celor care ni s-au alăturat în sprijinirea atletismului dornean, Romanel International Group S.A. şi Primăriei Municipiului Vatra-Dornei” a declarat antrenorul dornean Cristian Prâsneac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava