Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute, Sala de Atletism a Complexului „Lia Manoliu” din Bucureşti a găzduit etapa finală a campionatului Naţional de Atletism indoor pentru juniori I. Sportivul Andrei Dorin Rusu atlet legitimat la Clubul Sportiv Municipal Dorna Vatra-Dornei a avut o comportare deosebită reuşind să câştige probele de 1.500 şi 3.000 metri.
Atletul pregătit de Cristian Prâsneac a câştigat clar ambele curse, în proba de1500 m timpul înregistrat a fost de 4 minute şi 54 secunde cu un avans de două secunde de sportivul Mădălin Geban de la Universitatea Craiova, iar în cursa de 3000 m timpul realizat a fost de 8 minute şi 30 secunde la aproape două secunde de sportivul Chis Laviniu de la CSM Oradea.
„Sunt foarte mulţumit de aceste două titluri de campion naţional şi mai mult, în ambele curse sportivul pregătit de mine a realizat recorduri personale. Sper ca după aceste două titluri de campion naţional să facem o figură frumoasă pe 12 martie la Campionatul Balcanic de cros care are loc în localitatea Cuprijna din Serbia. Aş vrea să mulţumesc celor de la Vila Iulia din Vatra-Dornei şi bineînţeles Primăriei Municipiului Vatra-Dornei pentru sprijinul acordat” a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava