Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, la Bacău,  s-a dat start sezonului oficial al anului competițional 2022. Prima concurs din acest an a fost Cupa Bistriței. Sportivii de la CSM Suceava – CSM rarăul Câmpulung Molodvenesc au avut o evoluție foarte bună la prima întrecere în sală reușind să cucerească 7 medalii.

Talida Sfarghiu a câștigat medalia de aur în probele de 1500 și 800 metri,  Mădălina Sîrbu terminând prima la 3000 metri și a doua la 1500m.

Anca Moroșan s-a clasat a doua la 3000 metri și a patra la 1500 metri, colegas ei Antonia Bodnariuc cucerind medalia de argint în proba de 800 metri.

Și băieții s-au remarcat la Cupa Bistriței, Cosmin Nisioiu câștigând proba de 800 metri.

De menționat faptul că cei mai mici sportivi ai grupei, Cehreni Darius, Ivorciuc Sabrina, Carstiuc Anamaria, Chiriță Delia și Sesan Ilie au avut o evoluție foarte bună.

”Aproape toți atleții noștri au reușit să își facă record personal la concursurile de sală. Mulțumim Primăriei Municipiului Câmpulung, Primarului Mihăiță Negură și Consiliului Local pentru susținerea care ne-a acordat-o și sperăm să fim și anul acesta la nivelul așteptărilor!” a declarat antrenoarea Erzilia Țâmpău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava