Concert pascal
MOPAN Suceava

Aflaţi în plină pregătire de iarnă, pentru concursurile naţionale de sală ce vor urma, atleţii din judeţul Suceava au ocazia să-şi testeze nivelul de pregătire actual la un concurs de tradiţie pentru începutul de an, Cupa Bistriţei, organizat în sala de atletism de la Bacău. De la Clubul Sportiv Municipal Suceava, Maria Talida Sfârghiu, pregătită de Erzilia Ţâmpău, a fost declarată cea mai bună alergătoare a competiţiei.
Într-un concurs în care au participat seniori, tineret şi juniori, Talida a câştigat cursa de 1500 de metri cu timpul de 4,35 minute, record personal de sală în această probă, performanţă cu care s-a calificat la Campionatul Balcanic de sală pentru juniori I, din Turcia. Maria Talida Sfârghiu a câştigat şi proba de 800 de metri, cu un nou record personal de sală, 2,16 minute.
Tot de la CSM Suceava, Mădălina Sârbu a terminat a doua la 3000 de metri, după 9,16 minute, record personal de sală, Antonia Botnariuc a terminat pe locul III cursa de 800 de metri, după 2,20 minute, record personal de sală, în timp ce Marius Turcu a ocupat locul III la 3000 de metri. În acelaşi concurs, Anca Moroşan, pregătită tot de Erzilia Ţâmpău, dar la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, a ocupat locul IV la 1500 de metri. De la CSM Suceava, ştafeta feminină formată din sportivele Roxana Elena Ghiuţă, Beatrice Tocariu, Irina Mihaela Ilaşcu şi Delia Ochiana şi pregătită de antrenorul Silviu Casandra a câştigat locul I la 4×400 de metri, după 4 minute şi 34 de secunde, Roxana Ghiuţă a terminat pe cinci la 800 m şi pe VII în finala de la 60 m plat.
Liceul cu Program Sportiv din Suceava a avut trei sportivi pe podium, toţi pregătiţi de antrenorul Iustin Tătărău. Astfel, Florin Pitic a câştigat proba de 800 de metri după 1,58 minute, Angela Olenici a terminat a treia la 1500 de metri şi a doua la 800 metri, iar Matei Ionescu a sosit pe trei la 60 metri şi pe patru la 200 metri.
La Cupa Bistriţei, Marius Musteaţă, de la CSU Suceava, a ocupat poziţia a doua la aruncarea greutăţii de 7 kilograme, cu 18,52 de metri, primul loc revenindu-i fostului său coleg de la Universitatea Suceava, Marius Gag.
Sâmbătă, atleţii din judeţul Suceava vor lua startul la două concursuri, tot la Bacău, Campionatul Naţional Universitar de sală şi prima etapă a Campionatului Naţional de sală pentru seniori, tineret şi juniori I.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava