Concert pascal
MOPAN Suceava

Municipiul Bacău a fost gazda celei de-a 36-a ediții a Cupei Bistriței la atletism, competiție care a coincis și cu etapa inaugurală a Campionatului Național indoor. Printre cluburile care s-au remarcat la prima reuniune atletică a anului s-a numărat și CSM Rarăul Câmpulung.

Pe podiumul de premiere au urcat pe rând Mădălina Sârbu (aur la 3.000 de metri și argint la 1.500 de metri), Talida Sfîrghiu (aur la 800 de metri și bronz la 1.500 de metri) și Antonia Bodnariuc (argint la 800 de metri).

În cadrul aceluiași concurs de la Bacău, Bianca Catrinari a fost a 4-a la 800 de metri, aceeași Antonia Bodnariuc a sosit pe locul 5 la 400 de metri, iar Cosmin Nisioiu a ocupat locul 7 la 3.000 de metri.

„Mă bucură evoluția sportivilor noștri care au revenit în forță după perioada sărbătorilor de iarnă. Mulțumim Primăriei Câmpulung Moldovenesc, domnului primar Mihăiță Negură și Consiliului Local pentru sprijinul acordat atletismului câmpulungean, atât prin condițiile pe care ni le oferă cât și din punct de vedere financiar”, a precizat antrenoarea Elena-Erzilia Țîmpău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava