Concert pascal
MOPAN Suceava

Cel mai valoros sportiv al Clubului Sportiv Municipal Suceava, canotorul Florin Arteni-Fîntînariu, se află în pregătiri cu lotul național al României în Italia. Component al bărcii de 8+1 a României, sportivul pregătit de Ioan Despa are marea șansă de a ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Echipajul românesc va avea o competiție decisivă pentru participarea la Olimpiadă la jumătatea lunii mai în Elveția.

„În prezent ne pregătim cu un număr de nouă sportivi, în condițiile în care avem șase fete în cantonamentul lotului național de junioare, de la Iași, și trei băieți la lotul de juniori al României, care se află în pregătiri la Orșova. Pentru a oferi șansă tuturor am considerat util să-l lăsăm pe Georgel Iacob la clubul Steaua București.

Anul 2020 a fost unul extrem de dificil din cauza pandemiei cu coronavirus, dar sperăm ca anul care abia a început să fie unul mult mai bun. Contăm în continuare pe sprijinul Consiliului Local Suceava pentru că avem mare nevoie de această susținere. Dispunem de mulți sportivi tineri, foarte talentați, cu care vom ataca competițiile naționale și chiar internaționale, însă cea mai importantă realizare ar fi, fără doar și poate, să-l vedem pe Florin Arteni-Fîntînariu concurând la Tokyo, cu barca de 8+1 a României” a declarat antrenorul Ioan Despa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava