Concert pascal
MOPAN Suceava

Grație rezultatului excelent obținut la Campionatul Național U18, desfășurat la începutul lunii iulie, în proba de 800 de metri, atletul Alexandru Prâsneac , legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei/CSM Bucuresți, se numără printre sportivii români care vor reprezenta țara la Campionatul Balcanic de Juniori 2, găzduit în primul week-end din septembrie, de Turcia.

Veste foarte bună pentru clubul CSM DORNA Vatra-Dornei! Atletul Alexandru Prâsneac  (17 ani) s-a calificat și va reprezenta DORNA  și România la o competiție sportivă internațională. Este vorba despre Campionatul Balcanic de Juniori 2 (Balkan U18 Championships), dedicat sportivilor cu vârsta sub 18 ani. Concursul va avea loc sâmbătă, 2 septembrie, în Sivas, oraș situat în centrul Turciei. Calificarea atletului dornean la această  competiție internațională oficială se datorează rezultatului obținut, la Campionatele INTERNAȚIONALE ale României , care au avut loc pe Stadionul „Iolanda Balaș Soter” din București. Atunci, Alexandru Prâsneac  a terminat cursa de 800 de metri în doar  un 1 minut ,52  de secunde și 87 de miimi de secundă (1.52.87), rezultat  i-a adus  noul său record personal.

Din lotul național al României ce urmează să participe la Balcaniadă se numără 18 sportivi și patru antrenori.  Lotul care va face deplasarea în Turcia se va reuni la București cel mai probabil pe 31 august, urmând să plece în statul vecin cu avionul (inițial, călătoria era programată cu autocarul)

Antrenorul Cristian Prâsneac a declarat: ”Totuși, e deranjant că acest campionat a fost programat atât de târziu, pe 2 septembrie, după ce sezonul competițional în aer liber s-a terminat deja. Sportivii au intrat în vacanță pentru a se odihni, dar acum trebuie să reia antrenamentele din nou. Oricum, sper să se mobilizeze și să dea tot ce poate la competiție”.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava