Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că statisticile pe luna iulie clasează Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava în primele 5 aeroporturi din totalul de 17 ale țării în ceea ce privește numărul de pasageri de curse externe în luna iulie 2023, adică peste 84.000 de pasageri. EL a arătat că aeroportul de la Suceava este primul după plutonul marelor orașe București, Cluj, Iași și Timișoara, fiind înaintea unor aeroporturi precum Sibiu, Craiova, Bacău sau Oradea.

„Dinamica oferită de ultimele date ne arată o creștere continuă a numărului de pasageri pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava. Este răspunsul venit în urma eforturilor noastre de a propune noi destinații concomitent cu susținerea modernizării și dezvoltării infrastructurii aeroportuare, inaugurarea terminalului T2 fiind cel mai recent exemplu. Datele confirmă justețea strategiei de a defini aeroportul sucevean ca fiind principala poartă de intrare pe zona de nord a țării”, a spus Gheorghe Flutur. El a precizat că administrația județeană continuă demersurile de a găsi noi destinații, fiind demarate procedurile pentru construirea celui de-al treilea terminal.

„Legătura cu Autostrada A7 va face ca aeroportul sucevean să fie și mai atractiv pe rutele internaționale”, a mai precizat șeful administrației județene.

Flutur: Aeroportul Suceava se află în primele cinci aeroporturi regionale din țară. „Am demarat procedurile pentru construcția celui de-al treilea terminal”, 5.5 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava