Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 29.06.2022, în spatiul public în mass-media locala au aparut imagini surprinzand doua tinere pozitionate în afara unui vehicul pe gemurile portierelor din spatele unui autoturism care se afla în deplsare pe DN 17, pe raza localitatii llisesti.

Actul de teribilism, acceptat si încurajat si de soferul autoturismului putea duce la consecinte din cele mai tragice.

Politistii rutieri din cadrul Politiei Municipiului Suceava, s-au sesizat si au efectuat verificarile necesare identificarii autovehiculului, respectiv a conducatorului auto dar si a persoanelor care s-au pozitionat în mod periculos si ilegal in afara autoturismului in deplasare.

In urma verificarilor efectuate s-a reusit identificarea vehiculului si a soferului de 19 ani din comuna Breaza care a condus autoturismul pe DN17.

Față de aceasta s-a luat masura sanctionarii contraventionale cu amenda în cuantum de 870 lei pentru nerespectarea prevederilor legale din OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, constand în obligatia informarii pasagerilor privind portul centurii de siguranta si transportul persoanelor pe elemente de caroserie a masinii.

De asemenea, au fost identificate si cele doua tinere care s-au pozitionat pe geamurile deschise ale masinii, respectiv doua tinere ambele de 19 ani din Campulung Moldovenesc si Pojorata.

Ambele au fost sanctionate cu amenzi contraventionale de câte 435 lei pentru nepurtarea centurii de siguranta si nerespectarea prevederilor legale din OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

Siguranta rutiera este o prioritate a politistilor. Politistii atentioneaza cu privire la faptul ca vor dispune masuri sanctionatorii cu fermitate în toate situatiile în care conducatorii auto pun în pericol siguranta circulatiei rutiere.

Scopul actiunilor noastre în trafic nu este unul sanctionator însa nu vor fi tolerate comportamente care sa genereze risc rutier.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava