Concert pascal
MOPAN Suceava

Augustin Viziru își deschide sufletul și vorbește despre patima jocurilor de noroc, dependență căreia i-a căzut pradă de la o vârstă destul de fragedă. Actorul nu a avut parte de o copilărie normală, iar acum a ajuns să regrete acest lucru, potrivit click.ro.

Avea doar treisprezece ani când a ajuns să câștige sume impresionante de bani. Augustin Viziru era încă un copil pe vremea când a început să ia contact cu lumea jocurilor de noroc, datorită anturajului în care se afla. Juca biliard, poker și apoi băga bani la ruletă și aparate de noroc, era un tip popular, pe care mulți și-l doreau în grupul de prieteni. „La 13 ani câștigam 1.000 de dolari pe zi pe puțin. Avem 25 de prieteni, încă 25 prin oraș, nu exista să plătească cineva când ieșea cu mine prin oraș. Banii făcuți ușor se duc ușor, nu aveau nicio valoare. Chestiile astea sunt superficiale la bază și ne fac să ne pierdem atenția de la lucrurile importante, dar îți iau ochii: fete frumoase, mașini frumoase, viață frumoasă, lumea te respectă, lumea te apreciază, toți se uită frumos la tine. E foarte greu să îți păstrezi calmul ăla și să rămâi pe linia de plutire, să înțelegi că nu ești tu mai sus ca nimeni.”, a declarat Augustin Viziru, la emisiunea „În oglindă”, conform sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/augustin-viziru-despre-patima-jocurilor-cand-a-636524.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava