Concert pascal
MOPAN Suceava

Cristina Șișcanu a trăit, zilele trecute, momente de groază cu menajera ei! A prins-o la furat, iar aceasta a dat bir cu fugiții în doi timpi și trei mișcări. Vedeta și soțul ei, Mădălin Ionescu, au mai trecut printr-un incident asemănător atunci când s-au mutat în casă nouă. De atunci, s-au blindat de frica hoților, notează click.ro.

Cristina Șișcanu și-a prins menajera. de curând, la furat! Femeia obișnuia să subtilizeze din casă obiecte mici și nu era nici pe departe la prima abatere. “A fost un incident neplăcut. Am văzut că-mi lipsește ceva, un încărcător, o banalitate! De aceea mi-am dat seama, pentru că de încărcător ai nevoie tot timpul. Era doamna care ne ajuta la curățenie! De-a lungul timpului, am mai observat că și-a mai însușit niște obiecte, mici ce-i drept. Ca de pildă, monstre de parfum, chestii mici. Dar și le însușea fără să ceară voie. Odată mi-a adus Mădălin un buchet de flori, și ea zice:<< Doamnă, nu mi le dați mie că trebuie să merg la o nuntă?>>”, a povestit Cristina Şişcanu, toată tărășenia, pentru Click!

Odată prinsă asupra faptului, menajera a dat bir cu fugiții și nu s-a mai întors. Cristina are casa blindată de camere de luat vederi, încă de pe vremea când ea și soțul ei, Mădălin Ionescu, au fost călcați de hoți. Acum sunt cu ochii în patru.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cristina-siscanu-dupa-ce-menajera-a-furat-o-ca-n-636443.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava