Concert pascal
MOPAN Suceava

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Suceava, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava organizează marți, 23 aprilie 2024 ora 14:00, în Aula Liceului Teoretic Filadelfia Suceava, Conferința județeană MESERIAȘ – AS în MESERIE, eveniment în cadrul programului  „Motivați pentru viitor” inițiat de CJAP Suceava, ce are ca scop orientarea în carieră a elevilor din județul Suceava–folow-up în cadrul proiectului „CESI- Calitate prin educație școlară incluzivă”, cod PN2017, finanțat din fonduri Norvegiene prin FRDS, implementat de CJRAE Suceava.

Obiectivele conferinței sunt informarea elevilor cu privire la oportunitățile învățământului profesional și tehnic, precum și mijlocirea dialogului dintre elevi, profesori, absolvenți și antreprenori locali, parteneri ai învățământului profesional și tehnic.

Sunt invitați să participe și să ia cuvântul directori ai instituțiilor de învățământ în care se desfășoară învățământul profesional și tehnic, absolvenți, reprezentanți ai elevilor și ai antreprenorilor locali, într-un dialog cu elevii din clasele a VII-a și a VIII-a și profesorii diriginți, prezenți.

Moderatorii celor 3 paneluri de discuții vor fi prof. Maria Adriana Nichitean, director CJRAE Suceava și prof. Beatrice Filipiuc, inspector școlar pentru învățământul profesional și tehnic, IȘJ Suceava.

Vor fi prezentate oportunitățile acestui tip de învățământ, fiind și un prilej de promovare a acestor instituții în comunitate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava