Concert pascal
MOPAN Suceava

Dorian Popa și iubita sa, Claudia Iosif, alias Babs, cum este cunoscută de o țară întreagă, au ales să pună punct idilei lor amoroase, în urmă cu câteva luni, după 11 ani de iubire, notează click.ro. Recent, fosta parteneră a artistului a răspuns, în mediul online, la câteva întrebări, pe care prietenii săi virtuali au ales să i le adreseze. Una dintre ele a fost și aceea dacă între ea și Dorian mai există vreo cale de împăcare.

„În momentul de față nu! Au fost momente în care consideram că merită să nu renunți având în vedere că era o legătură foarte puternică și eu de fel nu renunț pentru că nu vreau să rămân cu regrete că nu am încercat! Dar a dovedit că nu merită efortul. Nu există răni!! Este doar dezamăgirea care în timp se transformă în indiferență”, a spus Claudia Iosif, conform sursei citate.

Bruneta le-a mai spus prietenilor virtuali și că ultima perioadă din viața sa nu a fost una deloc roz: „Energia care a fost în ultima perioadă și niște lucruri care mi s-au întâmplat despre care prefer să nu vorbesc. Eram nefericită în ultima perioadă! Acum am redevenit eu cea care eram!”.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/babs-detalii-picante-despre-despartirea-de-dorian-2344814.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava