Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreşedintele PMP, Teodor Baconschi, secretarul general Cristian Petrescu, europarlamentarul Cristian Preda şi secretarul regional din Regiunea de Nord – Est, Gabriel Berca au fost prezenţi joi şi vineri în judeţul Suceava în campanie electorală pentru alegerile europarlamentare. În cadrul vizitei, cei patru lideri naţionali ai PMP au vizitat Muzeul de Artă „Ion Irimescu” din Fălticeni, iar vineri au participat la mai multe întâlniri electorale în Suceava şi Rădăuţi.
În cadrul unei conferinţe de presă, vicepreşedintele PMP Teodor Baconschi a ţinut să precizeze că acest partid este singurul din România care creşte în preferinţele alegătorilor. „Suntem partidul preşedintelui Traian Băsescu, şi toţi cei care îl susţin pe Traian Băsescu sunt chemaţi alături de noi la alegerile europarlamentare din data de 25 mai”, a ţinut să precizeze Baconschi. El a arătat că PMP este formaţiunea politică care apără statul de drept. Teodor Baconschi a arătat că PMP a avut o campanie puternică la nivel naţional, şi a transmis electoratului că a vota acest partid la alegerile pentru Parlamentul European înseamnă a da forţelor de dreapta posibilitatea de a contracara „disctatura roşie a PSD”, dar şi menţinerea României pe „drumul corect”.

La rândul său, Cristian Petrescu, fost ministru al dezvoltării, a amintit că în perioada în care această funcţia a fost deţinută de el şi de Elena Udrea, judeţul Suceava a primit 170 de milioane de euro, din care 140 de milioane de euro reprezintă fonduri europene. „Sucevenii au înţeles ce lucruri se făceau în acea perioadă, şi ce nu se mai întâmplă acum în judeţ”, a subliniat Petrescu. El a criticat actuala Guvernare precizând că în locul a un milion de locuri de muncă noi, România are su 50.000 de şomeri mai mulţi. „Actualii guvernanţi nu sunt preocupaţi de crearea de locuri de muncă, ci de ţinerea românilor în sărăcie pentru a-i putea manipula. Şi sper ca pe 25 mai alegătorii din România să voteze PMP pentru că este partidul de care îşi leagă ultimele speranţe de mai bine”, a mai spus Cristian Petrescu. În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, Gabriel Berca a criticat afişajul excesiv pe care îl foloseşte PSD în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. „Este o disperare din partea lui Victor Ponta de a controla regiunile din toată România. De unde sunt banii pentru aceste materiale electorale? Şi aş vrea să-l întreb pe Victor Ponta de ce nu s-a mai plătit componenta română a subvenţiilor din agricultură începând cu luna februarie”, a declarat Berca. El a acuzat Guvernul PSD că în toate judeţului Moldovei exercită presiuni la adresa funcţionarilor publici şi a directorilor de instituţii pentru a face campanie candidaţilor Alianţei PSD-UNPR-PC.

Nu în ultimul rând, europarlamentarul Cristian Preda a ţinut să precizeze faptul că sunt organizaţii PSD care au primit ca sarcină să obţină 90% din voturile alegătorilor din anumite zone. „Asta deoarece PSD vrea să-şi asigure la nivel naţional un procent de peste 50%, şi să încheie astfel şi problema alegerilor prezidenţiale. Din acest motiv le spunem românilor să iasă la vot în număr cât mai mare şi să contracareze aceste intenţii ale PSD. Asta cu atât mai mult, cu cât de trei săptămâni de când suntem în campanie nici o persoană cu care am vorbit nu mi-a spus că o duce mai bine decât acum trei ani”. Preda a mai arătat că premierul Victor Ponta a pierdut războiul cu şomajul, având în vedere că nu şi-a respectat promisiunea de a crea un milion de locuri noi

Baconschi, Petrescu și Berca în campanie în județul Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava