• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că indiferent de soluţia care va fi adoptată pentru exploatarea serviciului de transport şi distribuţie a energiei termice în sistem centralizat în municipiul Suceava cel mai important lucru care trebuie avut în vedere este acela ca preţul să fie cât mai mic. Balan a spus că cei de la PSD şi PNL şi-au dat „cumva mâna” şi  vor prezenta în viitoarea şedinţă a Consiliului Local o soluţie privind exploatarea sistemului de transport şi distribuţie a energiei termice. „PDL prin consilierii săi  vor fi întotdeauna alături de cetăţeni şi nu de partide politice. Dacă votul nostru se va alătura votului celor de la PSD, de la PNL sau celor de la PSD şi PNL împreună trebuie să se ştie că acest lucru va fi făcut din raţiuni de grijă faţă de cetăţean. O problemă care ne preocupă în continuare este să găsim cea mai bună soluţie pe care să o acceptăm în privinţa transportului şi distribuţiei energiei termice. Cred că un preţ care să nu crească preţul final al gigacaloriei ar trebui să fie decisiv până la urmă. Preţul pe care-l va plăti populaţia  trebuie să fie cel mai important lucru care va trebui avut în vedere”, a declarat Bălan.  De mai bine de două săptămâni partidele politice reprezentate în Consiliul Local Suceava încearcă să ajungă la un consens cu privire la varianta optimă pentru exploatarea serviciului de transport şi distribuţie a energiei termice. PDL susţine varianta primarului Ion Lungu adică acest serviciu să fie dat în delegare de gestiune unui operator privat. PSD vrea ca de transportul şi distribuţia agentului termic să se ocupe o nouă societate a primăriei iar PNL vrea ca acest serviciu să fie exploatat în parteneriat public privat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava