Concert pascal
MOPAN Suceava

Celebrul dansator Oase, pe numele lui real Ionuţ Dongo (38 de ani), şi-a investit, în 2019, partea lui de premiu de la “Asia Express”, mai exact suma de 15.000 de euro, într-un local. Fotoreporterii Click! l-au fotografiat recent în timp ce juca kendama în faţa barului său, în aşteptarea clienţilor. Oase s-a adaptat restricțiilor pandemiei și vinde doar băuturi pe care le poți lua la pachet.

Se vorbeşte pe la colţuri că localul nu merge bine şi din cauza scandalului lui CRBL, care a luat foc când a aflat că Oase a acceptat, pe furiş, să fie coprezentator al show-ului “Asia Express”.  CRBL a lansat videoclipul ”Cine mi-s”, în noiembrie 2019, în care a dat foc pozelor cu ei din show, dar a filmat şi o cruce, pe care este trecut decesul prieteniei lor: “Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani, începând să vorbească cu Asia Express despre contract, despre a pleca singur acolo şi au început discuţiile.”, a povestit CRBL într-un video, potrivit click.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/bani-blestemati-oase-ghinion-cu-barul-facut-din-premiul-de-la-asia-express

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava