Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

În anii ’90, Mihaela Rădulescu era doar o fătă simplă din Piatra Neamţ care venise la Bucureşti cu valul, imediat după Revoluţie. Pe atunci visa doar să fie celebră şi cu ambiţie a reuşit să avanseze rapid în carieră. Cel care a avut grijă să-i presare drumul cu succese Mihaelei este unul dintre bărbaţii cu care s-a iubit. Oana Roman a vorbit la emisiunea ei online despre cel care a trasformat-o pe vedeta de la Pro Tv într-o divă de Monaco, potrivit click.ro.

„Dan Chișu a fost cel care a transformat-o dintr-o fată simplă, normală, într-o personalitate, dar asta și pentru că ea și-a dorit să-și depășească condiția, știa clar că vrea să ajungă undeva. El a învățat-o limbi străine, a învățat-o să citească, cum să se îmbrace, cum să se prezinte, cum să vorbească. A învățat foarte multe de la el. A luat-o cu el la Cannes de câteva ori, unde i-a arătat o altă lume”, a povestit Oana Roman, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/barbatul-care-cizelat-o-pe-mihaela-radulescu-invatat-o-limbi-straine-si-dus-o-la

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava